Ajankohtainen juttuaihe tuntuu olevan Nesteenkin parlamentissa uraanin jatkojalostus Vaarojen takana. Hajuun on jo pikkuhiljaa totuttu, ja kunhan oululaisittain rupeaa haisemaan rahalta, niin eiköhän se siitä. Uraani keskustellutti Tenetin koululla niin voimakkaasti, että virkamiehen poskipäät punoittivat. Ehkä, ei paljon kukaties, kukaties olivat aika epävarman oloisesti sanottu päättäjiltä ELYläisiltä. Rekkalasteittainhan(oliko se Puistolan isännän laskujen mukaa yli 50 päivässä) sinne nyt menee kemikaaleja(REACH aikaa ennen ne oli myrkkyjä) biotooppien seuraksi avoimiin kasoihin, jotka lienevät kumpikin 48 ha. Suljettuun järjestelmään?

Rientolan purkukin lienee sitten selvää. OK. Muistot vain jää. Kunhan pelastatte taas jotain, kuten 1. remontin aikaan kävi flyygelille, konekiväärille ja biljardipöydälle. Nämä kaikki oli vintillä hyvin pakattuina jemmassa tulevia kisoja varten. Onnekis käyttöaste on ollut vain 66%.

Käyttöaste hotelleissa ja muissa majoitustiloissa kohonnut on samaa luokkaa 2/3:sta on vuokrattuna keskimäärin joka yö. Sehän tekee n. 500 venäläistä keskimäärin kyläkuvassa.

Paataan